Lördagsmat.

Ibland kommer det en fiskbil som man kan köpa torsk samt denna gång köpte vi även röding.
Älskar fisk.
Jag som nästan är uppfödd på fisk, pappa fiskade både sommar och vinter.
En mamma som var duktig att laga all mat gjorde inte saken sämre.
Vi åt öring , röding , harr, abborre och stuvad lake. Sommarstuga vid ett notdrag så var
det lätt att få tag på lax.
Efter att ha rensat 2 st rödingar fyllt dem med lite salt, cironpeppar dill och smör,
la jag dem på ett vattebadgaller som fick stå i ugnen 225g tills jag kännde att de var färdiga.
Kokt potatis, hollandaisesås, rosevin. GOTTI, GOTTI!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0