Tilda mådde dåligt.

Kom hem efter ett par timmar och upptäckte att Tilda hade kräkts på golvet utanför toaletten, samt på köksmattan. Det var bara "blött" så det var inget fast som t ex en hårboll som katter måste få upp med jämna mellanrum.
Det här var en tisdag, hon började hulka ett par gånger till samma dag, det blev att fort bära henne till toagolvet. Det fortsatte onsdag likadant. På torsdag sa vi när hon inte åt eller drack vatten, att är hon inte bra på fredag så får vi ringa vetrinären.
Nu har vi varit med om att hon slutat äta och dricka efter att ha ätit förmycket fågel. Fick då lära mej av vetrinären att ge henne vatten med honung i eller dextropur. Har en flaska med pip som ej kastats efter hårfärjning, den passar perfekt att tvångsge vatten med energi i.
Tog fram lite gröna ärter eftersom Tilda gillar dem, det råder ju brist på gräs vintertid.
Så hårbollen kom upp och hon började att äta och dricka igen.
Tilda dålig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Katter är roliga! men att tycka om ärtor?? min katt är tokig i grillat...för övrigt ett bra tips när katten blir dålig i magen...Ingrid pst...vad är det för röda bär i den andra skålen? lingon??

2010-01-22 @ 16:07:46
Postat av: Lotta

De röda bär du kanske ser är en bild på underlägget, för i skålarna har hon vatten, samt torrfoder som köps hos vetrinären.

2010-01-23 @ 09:30:19
URL: http://skaret.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0