Ryggskott.

25 februari stöp jag trots att jag gick med gåstavar, såg sedan att jag glömt ta bort skydden för metall  pikar som skall användas på vintern. Tyckte fallet inte var så farligt eftersom det var snö där.
Men morgonen efter höll jag på att inte komma upp ur sängen.
Idag den 26 mars har jag fortfarande ont, har sovit på rygg med benen över två ryggkuddar skyddade med ett badlakan, rekommenderat av sköterskevänner. Trodde inte jag skulle kunna sova men en kombination av Alvedon och Ipren så har det gått.
 
En natt hade jag så ont att jag ringde 112, det resulterade att två manliga ambulans sköterskorna beställde sjuktransport till klockan 9.00 det var även de som sa att jag skulle kombinera Alvedon och Ipren, hade jag åkt med dem kan det ha blivit Sundsvall eftersom röntgen inte finns på natten i  Sollefteå.
Det var på akuten på Sollefteå sjukhus jag fick reda på att jag fått ryggskott, ingen röntgen gjordes.
Det har varit jobbigt.
 
Katten Tilda som jag har delad vårdnad om  kom den 8 mars eftersom jag lovat skjutsa  hennes husse till och från ögonkliniken, klarade uppgiften trots smärtor.
Tilda tyckte det var en bra plats för henne att ligga högst upp på mina ben som låg över ryggkuddarna.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

stackare så jobbigt för dej, hur mår du nu?

Svar: Fortfarande väldigt ont, har varit ute och gått med stavar. Kokade kaffe och gräddade vofflor sedan vilat, har nu tagit en Alvedon och en Ipren.
Ann-charlotte Pedersson

2017-03-17 @ 10:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0